elado-haz-miskolc.hu

Ha Ön eladó házat vagy lakást keres Miskolcon és környékén, akkor jó helyen jár...

Ingatlankeresés

Elhelyezkedése :
0 a talált ingatlanok száma

AKCIÓ!

 

Akár 20 százalék kedvezmény01

elado-haz-miskolc.hu logo1

Telefonszámunk:

 

Mobiltelefonján,

tabletjén is 

megtekintheti a kínálatunkat.

Weboldalunk címe:

elado-haz-miskolc.hu qr nevjegy

 

 

 

Az elado-haz-miskolc.hu komoly szakmai, kommunikációs, műszaki háttérrel rendelkező team, amely azzal a céllal alakult meg, hogy professzionális szolgáltatásokkal, megoldásokkal szolgálja ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megye, ezen belül is Miskolc város és agglomerációjában ingatlant eladni, hasznosítani, illetve ingatlant vásárolni szándékozókat.
Csapatunk tagjai kiváló szakemberek, a teamben több diplomás, több szakvizsgás jogászok, marketing és kereskedelmi szakértők, építészmérnökök is tevékenykednek.
A kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó együttműködő partnereinknek komoly feltételeknek kell megfelelni. Munkájukat folyamatosan ellenőrizzük.
Ha Ön eladó házat, lakást, nyaralót, üzletet, mezőgazdasági, ipari ingatlant szeretne eladni, vásárolni, bérbe adni, bérelni, Miskolcon, vagy Miskolc környékén akkor forduljon bizalommal hozzánk, a az elado-haz-miskolc.hu csapatához.
Célunk, hogy jó áron nyújtsunk korrekt, minőségi szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkról részletesebb információkat talál a hasznos információk, illetve a szolgáltatások menüpontokban.


Ha Ön ezt keresi: eladó ház Miskolc, eladó lakás Miskolc, eladó ház Borsod, eladó ipari ingatlan Miskolc… akkor jó helyen jár!

Az elado-haz-miskolc.hu csapata

Gyors kapcsolat

Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenete:
Anti spam kérdés. Kérjük, hogy az alábbi mezőbe írja be 5+4 eredményét