elado-haz-miskolc.hu

Ha Ön eladó házat vagy lakást keres Miskolcon és környékén, akkor jó helyen jár...

Ingatlankeresés

Elhelyezkedése :
0 a talált ingatlanok száma

elado-haz-miskolc.hu logo1

Telefonszámunk:

 

Mobiltelefonján,

tabletjén is 

megtekintheti a kínálatunkat.

Weboldalunk címe:

elado-haz-miskolc.hu qr nevjegy

 

 

 

Karrierlehetőséget kínálunk!

Ha szeretne jól keresni akkor kattintson

 

 

 

 

További információk itt.

Hasznos információk a lakást, házat, üzlethelyiséget bérbeadók és az azt bérbe vevők részére 3. rész

 

A bérlő kiválasztása

Alapvető joga a bérbeadónak a bérlő kiválasztása, vagyis a bérbeadó döntésén múlik, hogy kivel köt bérleti szerződést.

A bérbeadó engedélyezheti a bérlőnek az elbéreltbe továbbadást, azonban ezt a bérleti szerződésben rögzíteni kell.

Abban az esetben, ha a bérbeadó engedélye nélkül adja tovább bérletre az ingatlant, úgy szerződésszegést követ el, amely a bérleti szerződés azonnali hatályú felmondásával járhat.

A bérleti szerződés időbeli hatálya

A bérleti szerződés határozott vagy határozatlan időtartamra jöhet létre, a bérbeadó és a bérlő szerződésbe foglalt megállapodás alapján.

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány a 176/2008.(VI.20.) Korm. rendelet alapján egy „igazoló okirat, amely az épületnek vagy önálló rendeltetési egységnek a külön jogszabály szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítőképességét tartalmazza”

A kiállított tanúsítványból megtudhatjuk azt is, hogy az adott ingatlan éves energiafelhasználása milyen mértékű. A tanúsítvány az elektromos berendezésekhez hasonlóan A+ tól I kategóriáig terjed.

Ha Ön bérbe kívánja adni az ingatlanát készítessen energetikai tanúsítványt, mert ezzel elkerülheti a bérlői reklamációt, illetve az esetleges ezzel összefüggő szabálysértési eljárást, és bírságot, amelynek a mértéke akár ötvenezer forint is lehet.

Az energetikai tanúsítvány a kiállítás napjától számítva tíz évig érvényes, vagyis ha ezen időtartamon belül új bérlője lesz, akkor nem szükséges újabb tanúsítványt beszereznie.

Ha nálunk rendeli meg az épülete, lakása energetikai tanúsítványát, akkor az Miskolc közigazgatási határain belül elhelyezkedő ingatlan esetében akár 24 órán belül, Miskolc határain túl, Borsod megyében akár 2-4 napon belül vállaljuk a tanúsítvány kiállítását, ráadásul nagyon kedvező díjtétellel. Részletekért keressen minket a (20) 453-4055 telefonszámon.

Az energetikai tanúsítványról részletesebben az energetikai tanúsítvány című cikkünkben olvashat.

Ha Ön, mint ingatlan tulajdonos, aki bérbe szeretne adni, olvassa cikkünket, akkor engedje meg, hogy felkínáljam szolgáltatásainkat. Több ügyfelünk keres lakóingatlant (családi házat, lakást) bérletbe, mert a munkájuk Miskolcra, vagy a város környékére szólította őket. A kiadó lakásokat keresők között megtalálhatóak vállalati felső és középvezetők, szakmunkások, egyetemisták, családok, és egyedülállók is. Tekintettel arra, hogy több nagyvállalattal kötöttünk együttműködési megállapodást a vezetőik, munkatársaik szálláslehetőségének megoldására, emiatt a háza, lakása kiadását jó feltételekkel, gyorsan meg tudjuk valósítani. További információkért hívja a (20) 453-4055 telefonszámot.

Bérleti szerződés megkötése

A bérleti szerződés megkötéséhez alapvetően nem kötelező az ügyvédi, közjegyzői közreműködés, azonban mi mégis azt ajánljuk, hogy a téves értelmezések, és a szerződésbeli hiányosságok miatti konfliktusok elkerülése érdekében jobb, ha nem egy, például az internetről letöltött, vagy a szomszéd Árpi bácsi által korábban aláírt bérleti szerződést használunk.

Az eladó ház Miskolc .hu ingatlanirodánk ügyvédje elfogadható díjazás ellenében elkészíti a konkrét ingatlanra szóló, felek egyedi megállapodását is rögzítő, jogszabályoknak is teljes mértékben megfelelő bérleti szerződést, legyen az akár lakóingatlan, vagy iroda, műhely, üzem.

Ezen szolgáltatásunk bevezetése óta ügyfeleink panaszmentesek, amely alapján úgy gondoljuk, hogy ennyi fáradtságot megér a bérlőnek és a bérbeadónak is.

Az eladó ház Miskolc, eladó lakás Miskolc csapatára számíthat abban az esetben is, ha az Ön tulajdonában lévő lakás vagy ház kiadó Miskolcon illetve környékén.